ADVERTISING

TEMAN SAYA DI BLOGGER

~StoRy aBout mE~


Penatnye..penat sangat... Malam dah aku lihat dilangit dan di diawan biru, bintang-bintang bertaburan dan menerangi seluruh alam maya. Cewah, ayat berbunga-bunga sikit malamni..hehehe. Ada juga masa untukku mengupdate segala isi-isi penting buat tatapan blogku. Terasa kurang jika tidak mengakses blog ni. Banyak cerita yang ingin dikongsi. Banyak sangat dan terlalu banyak.


Syukur alhamdulillah, aku dah mula bekerja semula, setelah sekian lama menyepi, cewah... penat.penat..penat... campur mengantuk. Banyak sangat kerja yang perlu dihabiskan. Aku terlalu fokus...fokus dan fokus. Buat adik-adikku, maaf sekiranya akak tak terlayan ye... hehehe... my office dekat je, takdelah jauh sangat dari rumah tapi jalan kaki memang lambat sampailah dan seelok-eloknya kene naik kereta :-). Banyak sangat aku makan sekarang ni tapi jarang makan dekat umah, windunye masakan mak. Nak makan lauk-lauk yang mak masak...hehehe... Pagi, Tengahari, Petang sampai Malam, makan...makan...dan makan....kil3, makin lama makin tembam aku dekat sana. Hari ni aku mengcompile segala maklumat-maklumat peserta Qurban dan Kembara Qurban. Agak mencabar jugak buat pertama kalinya, ada jugak banyak kesilapan yang aku buat. Antaranya macam biasalah kesalahan ejaan dan tanda-tanda yang agak kurang sama dengan borang yang diisikan oleh peserta. Biasalah perkara kecil..hehehe... small mater ...


Semalam aku tak sangka kawan aku hantar mesej. Actually, now my friends menjalankan ibadah haji dan sekarang masih di Mekah. Tanah suci Mekah. Tak sangka dia ingat aku dekat sini. TQ so much. Apa yang saya boleh ucapkan hanyalah mengirimkan doa kepadanya supaya diberikan kesihatan yang baik supaya dapat menjalankan ibadah dengan baik dan pulang mendapat haji mabrur. Amin... 

Owh ye, aku geram sangat, habis maklumat dan link-link sahabat, kawan-kawan link artis dalam blog aku hilang. Aku tak tahu mcm mana boleh hilang. Banyak yang aku tak ingat. Auhai....


Banyak sebenarnya yang nak dikongsi dalam ni, memangdangkan mata yang semakin lama semakin mengecil dan kuyu. Sampai disini sahaja yang dapat dikongsi dulu. Rasa tak larat sangat dan letih. Hehehe.. next time or tomorrow i 'll stay here and write my story . I miss so much with my friends, my roomate and mak angkat dan segala-gala yang berkaitan. Hehehe....

~SHOOPING-SHOOPING~

~Siapalah wanita tanpa aksesori dan barang-barang kecantikkan. Itulah yang saya sering dengar daripada mulut-mulut kaum wanita yang sangat mementingkan keterampilan diri yang sentiasa terjaga dan kelihatan rapi apabila beradapan di khalayak ramai~




~Saya juga salah seorang yang amat meminati aksesori yang penuh dengan kilau-kilauan dan warna-warni, bukan itu sahaja tetapi kelihatan menarik dan menawan apabila dikenakan bersesuaian dengan si penggunanya~



Sedikit Koleksi yang ingin saya kongsikan kepada anda :














~ Secara rawak saya perlihatkan buat tatapan semua~


~ Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya di talian 012-2453475 atau emailkan pada saya klik disini