ADVERTISING

TEMAN SAYA DI BLOGGER

CORAT-CORET 2010 PART II

Bertemu kembali...Setelah beberapa hari meninggalkan My Lovely Home ni terasa rindu yang amat sangat kerana disinilah tempatku meluahkan apa yang terbuku, berkongsi dan sebagainya.

-Pengisian Program hari ini :
   a. Kerja seperti biasa dari jam 9am-5pm.
(Di office banyak kerja yang perlu disiapkan, hampir hari-hari kerja tak pernah habis. Bukan berkurang tapi makin bertambah adalah.)

   b.  Rehat. Tapi hari ini tak makan pun dari pagi sampai petang. Balik rumah baru makan. Diet sikit,  tapi nak kata diet tak jugak memang takde selera makan.

   c.  Macam biasa buka facebook, Blogger, Game dan yang seangkatan dengannya untuk tenang fikiran.

   d.  On-Air di Radio Ikim.fm (Kembara Ukhuwah Surabaya). Ustaz Jalan, Ustaz Azhar dan Sarah ke sana.

   e.  Macam biasa saya menjaga panggilan dari pendengar setia Kembara Ukhuwah.


Itu yang saya ingat. Ada banyak lagi tapi saya tak ingat sangat.

Makin hari makin mantap dalam banyak hal. Itulah roda kehidupan manusia, ada kala berada di atas dan ada kala berada di bawah. Lagi banyak usaha yang dibuat lagi banyak hasil yang kita dapat. Lagi menguntungkan lagi banyak yang datang bergolek-golek.

Langkah telah dicipta dan tunggu apa yang berlaku seterusnya.