ADVERTISING

TEMAN SAYA DI BLOGGER

~HaDiaH FroM Ummi@JoHoR...JaJa&DiN VS BiDaDaRi HuJaN~

Hadiah hari Jadi daripada Ummi awal sangat dapat. Mula-mula ummi tanya saya di facebook...bunyinye lebih kurang macam inilah ye..sebab dah kurang ingat dah ...

Ummi : Siti suka baca novel tak?
Siti       : Suka ummi, saya memang minat baca novel, tapi sekarang je kurang sikit sebab dah bz dengan kerja.
Ummi : Ada satu novel mesti siti akan minat?
Siti      : Nocel apa ummi?
Ummi : Keluaran jemariseni.com... novel dia sume sedap2 ummi suka.
Siti      : Yeke...apa yang bestnye ummi?
Ummi : Jaja & Din. Kalau siti baca mesti nak jadi macam jaja memikat din.

(Hehehe..ummi kalau ada yang berubah tu, faham2 la ye....kui3:)

Esoknya bila terjumpa ummi dalam facebook, ummi bagitahu dah poskan novel tu untuk siti. Terkejut bila dengar, pantas ummi ni dalam bekerja, hehehe...terasa seronok dan tak sabar nak baca.

Esoknya skynet sampai di Officeku, posman..posman....saya pun pergi sign dan cop amik hadiah tuh.

Bila buka hadiah tu ada 2 novel, surat dan 2 ball pen. Dalam surat tu ummi ada menulis sedikit. Inilah dia..hehehehe...






Dah nak tiba tarikh yang sebenarnya, ummi ada tanya lagi dalam facebook ruangan chat bersama ummi ...bunyinye seperti ini :

Ummi : Siti suka color apa?
Siti      : Siti suka color  biru, putih, hijau pucuk pisang, purple dan warna2 yang lembut.
Ummi : Lebih kepada purple ye siti. Ummi tengok dalam blog siti penuh dengan color purple.
Siti    : Ha'ah ummi suka sangat..antara warna kegemaran siti.

(Hehehe...ada lagi tapi dah lupa)....

Esoknya ummi call, kata nak hantar hadiah hari jadi lagi, untuk pejei.

Sampai-sampai hadiah tu, pejei buka, ada 2 balang tat nenas, surat dan 2 sharp pencil @ celak. Ummi bagi lagi tat nenas untuk ct. Dengan hiasan yang sangat menarik minat dan pandanganku.

Pejei bagi saya baca surat tuh, alangkah tersentuhnye hati bila baca, rasa touching tibe2..hehehehe...









Ummi, Terima Kasih banyak atas2 pemberian ikhlas dari ummi, kuih tat tu sedap sangat, family pun sangat suka. Boleh tempah dah ke ?

Selain dari kuih tat, apa lagi yang ada ye ummi?