ADVERTISING

TEMAN SAYA DI BLOGGER

~Proses MengEdit Blog Kesayanganku Akan Bermula...Nantikan...~

~Salam'alaik semuanya, alhamdulillah kini saya akan kembali mengaktifkan diri setelah sekian lama mendiamkan diri, Bukan apa agak busy bekerja sampaikan Blog kesayanganku usang begitu sahaja, tetapi tetap dijaga juga, segala sesawang yang bolehmenyebabkan ia merosakkan pandanganku dan pandangan teman-teman yang sudi walk disini.~


~ Sebenarnya bukan susah pun nak edit blog ni, senang je, masukkan gambar dah, habis cerita, yang lambatnya adalah nak memikirkan ayat-ayat bagi setiap gambar yang dipilih untuk tatapan semua.~


~ Banyaknya yang saya nak ceritakan..~


a- Kembara Mutiara -TAWAU-SEMPORNA-PULAU MABUL-HOTEL-SHOOPING-PULANG KE SEMENANJUNG


b- Kisah Cinta..Hehehehe...

c- Sambutan Birthday Abah, Mak, Abg Long, Farther Day, Mother Day....Coming Soon Along, Angah, Adik dan Alang.

d- Walimah saudaraku Siti Safiyah dan Pasangannya Shukri. Di Kampung Sungai Nibong (Belah Perempuan) dan di Melaka (Belah Lelaki).

e- Berani Mati..Yang tak mati-mati....

f- Jutaan terima kasih yang tidak terhingga kepada sahabat, teman yang banyak membantu...

g- Dapat hadiah dari Ummi ( Peserta Kembara) sampai sekarang still contact.
Banyaknye, tersangat-sangatlah banyak, belum lagi dengan gambar gila-gilaku di office, wakakakaka...sangatlag best.... Saat menghiburkan diri bukan selalu. Ada masa kita suka, ada masa kita Bad Mood. Apa-apapun terpulang kepada anda ye....Saya tetap saya...Kamu tetap kamu....

Tunggu Episod yang akan datang ye...Banyak lagi Post2 yang menarik menanti....