ADVERTISING

TEMAN SAYA DI BLOGGER

Ber"chatime' bersama adikku....

Sebenarnye semalam berchachatime nie... tapi baru nak postkan malam ni...baru je tak busy sangat kan..

Ingatkan rasa dia macam mana rupanya sama je..tapi memang sedaplah choc+oreo..yang "large" punyelak tuh..nasib xmakan boleh lah jugak habiskan...

Lama sebenarnye tak berjumpa dengan adik angkat nie...bila dah jumpa citer sakan..tapi itulah bercerita pun still de limit jugak...

After maghrib we oolsss balik umah masing2 coz nak solat kat umah masing2 kan...nak cari surau jauh pulak..hihi...itulah if jumpa mase habis kerja kan...

Tempat pun last minute je...kalo plan awal2 boleh g jauh sikit yg senang nak solat..kankankan..xpe ek dik..next time kita jumpa lagi ea...

Ok itu je nak bagi tahu..hihi...