ADVERTISING

TEMAN SAYA DI BLOGGER

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan 1434

Alhamdulillah... berjumpa lagi pada ramadhan tahun ini. Masih diberikan nafas untuk merasai kehangatan ramadhan kali ini.

Dengan harapan dan doa semoga ramadhan tahun ini lebih baik dari tahun2 sebelum ini dan dapat dipertingkatkan lagi amal ibadah..insyaAllah... bukan hanya di bulan ramadhan tetapi tetap sama di bulan2 selain ramadhan...

Ayuh kawan2 sempurnakan puasa dengan sebaiknye..jangan puase yang yuk ye... manusia tidak nampak apa yang ada buat tetapi Allah Maha Mengetahui....

Ber"chatime' bersama adikku....

Sebenarnye semalam berchachatime nie... tapi baru nak postkan malam ni...baru je tak busy sangat kan..

Ingatkan rasa dia macam mana rupanya sama je..tapi memang sedaplah choc+oreo..yang "large" punyelak tuh..nasib xmakan boleh lah jugak habiskan...

Lama sebenarnye tak berjumpa dengan adik angkat nie...bila dah jumpa citer sakan..tapi itulah bercerita pun still de limit jugak...

After maghrib we oolsss balik umah masing2 coz nak solat kat umah masing2 kan...nak cari surau jauh pulak..hihi...itulah if jumpa mase habis kerja kan...

Tempat pun last minute je...kalo plan awal2 boleh g jauh sikit yg senang nak solat..kankankan..xpe ek dik..next time kita jumpa lagi ea...

Ok itu je nak bagi tahu..hihi...

Selamat tahun baru 2013

Apa khabar semuanya? Sihat tak? Saya selaku tuan ampunya rumah kecik molek n comel ini sudah lama rasanya tidak meluangkan masa disini. Tahun baru pastinya dengan azam baru. Tunggu episod seterusnya yea...