ADVERTISING

TEMAN SAYA DI BLOGGER

~Sepanjang hari ini~

Hari ini ada masa sedikit untuk pergi ke Shooping Complex bersama-sama family saya. Wah rambangnye mata saya ni melilau-lilau tengok baju. Mata rambang giler. Giler pun tak macam tu...hehehehe...lain yang nak dibeli lain pulak yang jumpa. Bajet pulak lari apa lagi berwindow shooping je lah. hekhekhek...Adalah sikt barang yang di cari tadi tetap yang selebihnya hanya mellau-lilau, mencuba-cuba...bukan dengan kawan-kawan tapi dengan mak sendiri lagi best lah nak bershooping.

Mak dan saya selalu berlainan pendapat. Mak suka warna itu saya pulak suka warna ini. Hehehe...masing-masing ada cite rasa masing-masing. Apa yang bestnye last2 campur cite rasa. Kui3...Apa yang penting saya sangat sayangkan keluarga saya. Mak dan abah, i love u so much. Hehehe...ini kalaulah mak ngan abah boleh baca mesti gumbira hati mereka.

Lenguh sangat dan tersangat-sangatlah lenguh kakiku hari ini. Berjalan-jalan je sampai tak hengat jam menunjukkan tepat 10 malam. Patutlah rasa penat semacam, sebab berjalan tak henti-hentimacam manalah tak rasa mcm nak tercabut kaki ni. Skru pun longgar.hekhekhek :)

Nak tulis jugak bende nih, 3 hari lepas keluar dengan rakan-rakan sekerja aln dan dayang. Huhuhu...time lunch apa lagi, go to shooping complex yang berhampiran, gi cari barang keperluan dan sebagainya. (pstt : ada yang boleh sebut ada yang rahsia.:)..)...Niat tu nak makan tapi memandangkan kesuntukkan masa yang amat sangat teruslah kelam kabut mencari barang...hehehe...tapi walauapapun tetap happy dengan mereka. :__)

Nampaknya kelopak mataku semakin lama semakin menutup. Uwaaaa....tertidur rupanya denagn muka yang agak buruk mak ye...hehehehe...tet....Esok jumpa lagi kawan-kawan...Nak posting tentang kisah-kisah Nabi. :)